Strandstoel

Start Assortiment Foto's Feedback Contact

[Afbeelding bedrijfslogo]

  

 

Omhoog
Sauna's
Hottubs
Buitendouches
dompelbad
Strandstoel
Picknicktafel
Services

 

[Afbeelding product]
 

Inleiding

Om na uw saunagebruik heerlijk te kunnen uitrusten kunt u gebruik maken van onze Ayak strandstoel. Tuinmeubelen zijn er in talloze soorten en maten, maar zelden is er zo veel aandacht besteed aan een meubel als aan onze Ayak strandstoel. Naast de praktische voordelen zoals zitcomfort en levensduur, heeft de Ayak strandstoel ook een hoge esthetische waarde. Het is een pronkstuk op uw terras of in uw tuin.

 

Exclusief en verantwoord
 

De Ayak strandstoel wordt in een kleine oplage geproduceerd. Door het hoge gehalte aan vakmanschap is massaproductie niet mogelijk. Hierdoor bent u verzekerd van een exclusief product met een ongekend hoge kwaliteit en schoonheid.

Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit. Dat geldt voor ons houtwerk, rotan maar vanzelfsprekend ook voor de overige materialen. Op dit gebied zijn er werkelijk enorme kwaliteitsverschillen. Vergelijkt u daarom goed en u zult tot de conclusie komen dat wij de absolute top aanbieden. Het hout is afkomstig uit verantwoord beheerde hardhout- en teakplantages en is meerdere tientallen jaren te gebruiken. Daarom is in onze Ayak strandstoelen zeer hoogwaardig rotan verwerkt, dat ook een lange levensduur heeft en qua kleur een perfecte eenheid vormt met het hout. Het rotan vlechtwerk is van de beste kwaliteit en met de hand verwerkt. Ook aan de achterzijde is deze volledig doorgevlochten en aan de zijkanten vervlochten tot een prachtig zonnemotief.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bescherming


Ter bescherming tegen allerlei weersinvloeden is het rotan met een speciale lijnolie behandeld. Aan de binnenzijde van het rotan is een pe-folie bevestigd om regen en wind tegen te gaan. Het geheel is afgewerkt met een hoogwaardig massief beslag. Het hout kan naar gelang uw persoonlijke smaak worden behandeld met een olie.

naar boven

Kussens en stof


De 12 cm dikke kussens zijn vervaardigd van een hoogwaardige elastische schuimlaag, omkleed met een UV-bestendige, water-afstotende dralon stof in blokmotief, of een UV-bestendige markiezenstof. Aan de onderzijde van de zitkussens is een pe-folie bevestigd om optrekkend vocht tegen te gaan.

 

Comfort


De stoelen zijn standaard uitgerust met twee praktische uitklapbare tafeltjes en twee comfortabele hoofdkussens. De Värmland strandstoel is een “Vollieger” model, m.a.w. de stoel is tot een nader te bepalen schuine stand verstelbaar zonder verdere ondersteuning aan de achterzijde. Hierdoor kan een nagenoeg horizontale ligpositie worden verkregen. De voetenbankjes, uitgevoerd in dezelfde kwaliteit stof, zijn in twee standen verstelbaar. Onder de bank is een grote ot opberglade gecreëerd met een vooraanzicht van gevlochten rotan. Hierin kunnen de voetenbankjes, kussens, extra grote zijtafel en beschermhoes worden opgeborgen.

 

 

naar boven

Modellen

De Ayak strandstoel serie bestaat uit twee typen:

                                        

 

Omschrijving Artikelnr. vanaf-prijs excl. BTW
Jumbo Teak   op aanvraag
Piccolo Teak   op aanvraag

 

               

 

naar boven

Voor meer gegevens zie onze  links en wijzigingen


    
 
U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@vankempen.biz.
Laatst bijgewerkt: 02 februari 2010